MNFT FC

MNFT FC
Logo MNFT FC

Pages

Tuesday, 31 August 2010

Malaysia VS Oman Live Commentary

Live match commentary, hari jumaat ini ada Perlawanan persahabatan antara Malaysia dengan Oman. Saya tak tahu kalau ada kat Astro. Tapi saya akan tengok live kat internet.

Perlawanan : Malaysia VS Oman

Tarikh : 3rd September 2010

Commentary : Saya

Tempat : Malaysia National Football Team (MNFT FC) Blogspot page.

( Note : Saya akan type di tempat comment. )

12 comments:

  1. mcm mane saudara tgk live stream .......

    ReplyDelete
  2. aku member satu online sport website, semua perlawanan ada....

    ReplyDelete
  3. saya nk laman web stream tu??
    ape??
    post la....

    ReplyDelete
  4. saya nk laman web stream tu??
    ape??
    post la.

    ReplyDelete
  5. aku guna website ini...
    http://live-soccerchannel.com/1/

    ReplyDelete
  6. perlawanan akan mula pukul 2.30 pagi.....

    ReplyDelete
  7. website tu kene byr ke?..bleh x gtaw step2 yg perlu diikuti...

    ReplyDelete
  8. oman 1-0 Malaysia, gol diminit 11

    ReplyDelete