MNFT FC

MNFT FC
Logo MNFT FC

Pages

Saturday, 13 November 2010

U23 Malaysia vs U23 China Live Commentary

Live match commentary, hari sabtu ini ada Perlawanan persahabatan antara Malaysia dengan China. Kepada sesiapa yang tidak boleh tengok, saya ada live commentary.

Perlawanan : Malaysia VS China

Tarikh : 13th November 2010

Commentary : Saya

Tempat : Malaysia National Football Team (MNFT FC) Blogspot page.

( Note : Saya akan type di tempat comment. )

51 comments:

  1. 4min, Malaysia bermain pasing yang bagus

    ReplyDelete
  2. 5 min : china menghantar sepakan, tapi tak ke mana2..

    ReplyDelete
  3. min 7 = malaysia bermain chantik dengan pasing, tapi defender china memang bagus...

    ReplyDelete
  4. min 8 : Japan 1-0 Kyrgyzstan, Iran 1-0 Vietnam..

    ReplyDelete
  5. min 10 : masih takde jaringan, tapi banyak chance telah dibuat dari Malaysia dan Chian..

    ReplyDelete
  6. min 15, masih tidak ada jaringan, sebelum ini Vhina telah hantar sepakan ke gol Malaysia, tapi dikawal senang....

    ReplyDelete
  7. 19 min : izzaq faris ramlan cuba sepak ke gol, tapi rendah sangat dan senang gol keepar china untuk tangkap

    ReplyDelete
  8. min 23, masih tidak ada jaringan...

    ReplyDelete
  9. min 25 : salah satu pemain Malaysia dapat red card, saya tak tahu siapa...

    ReplyDelete
  10. min 30 : ada pemain Malaysia lagi kena red card....

    ReplyDelete
  11. min 35, china menghantar sepakan kenchang banyak kali tapi Khairul jaga baik2...

    ReplyDelete
  12. min 43 : defence malaysia sangat kuat, china tidak dapat lepas...

    ReplyDelete
  13. min 44 : china membuat pass2 yang bagus, sama untuk malaysia...

    ReplyDelete
  14. Red Card :

    Malaysia : Mahali Jasuli (26)
    Captain Malaysia.... Safiq Rahim (28)

    ReplyDelete
  15. HT Results :

    Iran 1 vs 0 Vietnam
    Japan 1 vs 0 Kyrgyzstan
    Malaysia 0 vs 0 China
    Bahrain 0 vs 0 Turkmenistan

    ReplyDelete
  16. 45 min : second half kick off.....

    ReplyDelete
  17. 45 min : Norshahrul idlan talaha dapat yellow card...

    ReplyDelete
  18. norshahrul telah diletak sebagai captain...

    ReplyDelete
  19. china hampir nak score tapi Khairul selamat kan...

    ReplyDelete
  20. khairul selamatkan Malaysia lagi

    ReplyDelete
  21. min 50 : defence Malaysia ketat sangat, china susah nak lepas...

    ReplyDelete
  22. min 52 : s. chanturu dah depan gol, tapi offside..

    ReplyDelete
  23. referi memang sokong china, malaysia dapat 5 offside semasa hampir nak gol...

    ReplyDelete
  24. 53 min : corner untuk Malaysia...

    ReplyDelete
  25. 56 min : bahrain 1 vs 1 turkmenistan

    ReplyDelete
  26. 60 min : china dapat freekick..

    ReplyDelete
  27. min 62 : china dapat freekick lagi....
    referi ni bodoh....

    ReplyDelete
  28. Goal : Malaysia 0 vs 1 China, pemain china menghantar sepakan daripada freekick yang mereka dapat dan salah satu pemain mrekea tanduk...

    ReplyDelete
  29. Goal : Malaysia 0 vs 2 China, pemain china menghantar sepakan daripada freekick yang amar rohidan buat dan defence malaysia tidak dapat mengentikan freekick china.....

    ReplyDelete
  30. min 70, Malaysia tidak dapat satu peluang untuk menjaring goal....

    ReplyDelete
  31. parah2...ref ni nk kena luku pala ni..hahaha

    ReplyDelete
  32. min 72 : faizal abu bakar masuk....

    ReplyDelete
  33. min 76 : china dapat freekick dari asraruddin putra omar...

    ReplyDelete
  34. min 78 : china subs, zhao keluar, hang masuk...

    ReplyDelete
  35. min 80: cubaan china dari tandukkan, tapi off target....

    ReplyDelete
  36. min 81 : mohd muslim ahmad dapat yellow card..

    ReplyDelete
  37. min 82 : freekick untuk china lagi, S. Kunalan membuat tackle....

    ReplyDelete
  38. min 83 : norshahrul Idlan Talaha keluar, Izzaq faris Ramlan.....

    ReplyDelete
  39. min 84 : red card untuk S. Kunalan, penalty untuk China...

    ReplyDelete
  40. min 84 : Goal, China mengambil goal ketiga untuk dapat 3-0.....

    ReplyDelete
  41. min 85 : sepakan dari K. Gurusamy, tapi tak on target...

    ReplyDelete
  42. connection saya diputus.......

    ReplyDelete
  43. kalau vietnam kalah, Malaysia masih boleh qualify.....

    ReplyDelete
  44. FT : Malaysia 0 vs 3 China

    other results :

    Japan 2 vs 0 Kyrgyzstan
    Iran 1 vs 0 Vietnam
    Bahrain 1 vs 1 Turkmenistan
    Jordan 0 vs 3 North Korea
    South Korea 3 vs 0 Palastine

    ReplyDelete
  45. Malaysia layak pusingan kedua walau kalah pun

    ReplyDelete